måndag 23 mars 2009

L'Erbolario - Kroppskräm vanilj & ingefära


Kroppskräm med vanilj och ingefära, mums, jag älskar ingefära! Dock har L'Erbolario inte lyckats vidare med den här kroppskrämen enligt mig. Luktar way to strong, för starkt alltså. Och jag känner ingen vaniljdoft alls, bara en frän citrusdoft som påminner om rengöringsmedel. När min pojkvän kom hem sa han "Oj, har du skurat, vad bra!" Nej, jag rekommenderar inte den här kroppskrämen!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Svar ang smink: Klart att det är kul med smink. Jag sminkar mig varje dag. Jag skulle aldrig gå utanför dörren utan smink. Men man kan ju sminka sig med måtta till vardags och festfin på fest. Vissa ser ju ut som fågelskrämmor pga för mycket smink. Ser inte så bra ut i dagsljus heller.

Bitte sa...

Jag riktigt längtade efter den här krämen. Ja menar vanilj och ingefära, vad kan gå fel? Jag håller med dig totalt. Den luktar verkligen inte gott. Synd!

Frida sa...

sminkjante: Ja eller hur, tråkigt!

Anonym sa...

Sv: Jag tycker att jag "stöttar" mina medsystrar mer genom att förespråka en naturlig look. Men det e ju min åsikt.

CrazyNails sa...

Haha kanske inte just den kommentaren man skulle vilja höra när man är nyduschad

Therése sa...

jag fick hem prover från dem för några månader sen, som jag tror ganska många fick... Jag kunde knappt använda dem! Många gav mig utslag, och jag blev helt röd och svullen! De jag har testat från det märket gillade jag inte alls tyvärr...